VENEEN JA AUTON VARAOSAT IVALOSTA

Kysy lisää tuotteistamme!

Tarvike Center Ivalo Oy tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman laadukkaita varaosia. Meiltä löydät auton varaosat, veneiden varaosat sekä erilaiset tarvikkeet autoon ja veneeseen. Toimimme myös Yamaha- sekä cfmoto-tuotteiden jälleenmyyjänä.

 

Myyntipisteemme sijaitsee kätevästi aivan Ivalon keskustassa.

CFMOTO MALLISTO

CFORCE 1000XC

Valmis laite, joka sopii sekä huvi- että hyötyajoon C FORCE 1000 -mallissa on erinomainen suorituskyky sekä monipuolinen varustelu. Uusi voimakas 962,6cc V-Twin-moottori takaa parhaan ajoelämyksen.

CFORCE 850XC

Valmis laite, joka sopii sekä huvi- että hyötyajoon C FORCE 850 -mallissa on erinomainen suorituskyky sekä monipuolinen varustelu. Uudistettu voimakas V-Twin-moottori takaa parhaan ajoelämyksen.

CFORCE 625

 

CFORCE 625 on täydellinen yhdistelmä väkevää voimaa ja modernia muotoilua. Mukaan saat paljon hyödyllisiä varusteita vakiona.

CFORCE 520

Menestynein malli. Alusta suositusta C FORCE 450 -mallista yhdistettynä C FORCE 550:n suorituskykyiseen moottoriin.

CFORCE 450

Hintansa arvoinen ATV kaikissa tilanteissa. Vaihdelaatikko ja moottori yhdessä EFI:n kanssa

takaavat maksimaalisen tehon kaikissa olosuhteissa.

UFORCE 1000

Monipuoliseen työkäyttöön sopiva UTV-laite, joka tarjoaa iloa myös vapaa-ajan viettoon! Moottorina on 963 cc V-Twin, takapyörien erillisripustuksella. Tehokkaat LED-valot edessä ja takana lisäävät turvallisuutta. Tilava kippilava helpottaa tavaroiden kuljettamista ja tekee osaltaan laitteesta erinomaisen apulaisen erilaisiin ulkotöihin.

UFORCE 600

CFMOTO UFORCE 600 on rinnakkainistuttava mönkijä, joka on yhdistelmä monipuolisuutta, suorituskykyä ja voimaa. Älykkäillä ominaisuuksilla ja vankalla rakenteella varustettu rinnakkainistuttava on luotettava työkaveri kaikissa sääolosuhteissa. Moottorina on 580 cc V-Twin, takapyörien erillisripustuksella.

ZFORCE 1000

CFMOTO ZFORCE 1000 on voimakas mönkijä, joka sopii sekä huvi- että hyötyajoon. Mallissa on erikoiskorkea maavara (310 mm), jykevät 27″ maastorenkaat, 3000 LBS vinssi ja säädettävät kaasuiskunvaimentimet, sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

ZFORCE 1000 SPORT

Sporttinen ja voimakas side-by-side mönkijä, jonka 59 kW (80 hv) moottori tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen. Uusi runko on aiempaa malliversiota linjakkaampi ja kevyempi. Erikoiskorkea maavara (310 mm), jykevät 27″ maastorenkaat, 3500 LBS vinssi, säädettävät kaasuiskunvaimentimet sekä muita toiminnallisia ominaisuuksia.

ZFORCE 550

Hauska ja edullinen rinnakkainistuttava traktorimönkijä! ZFORCE 550:n rakenne on optimaalinen niin maantielle kuin vaikeampaankin maastoon. Tehokkaan 35 hevosvoiman 495 cc -moottorin, nelivedon ja tasauspyörästön lukon avulla etenet vaivatta myös metsissä ja pelloilla. Moottorissa laaja voima-alue ja vahva runko erittäin pitkällä joustoliikkeellä, 205 mm.

Varmasti laadukkaat varaosat tunnetuilta tuotemerkeiltä

Myymme mm. seuraavien tuotemerkkien varaosia:

  • Suvi
  • Yamarin Cross
  • Yamaha
  • Buster
  • Husqvarna
  • Palta.
  • CFMOTO

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kun tarvitset auton varaosia tai muita tarvikkeita, Tarvike Center Ivalo Oy on apunasi Ivalon keskustassa.

Kysy lisää varaosistamme ja muista tuotteistamme tai piipahda paikan päällä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenotto